Herba Istimewa Dari Brazil

herba istimewa dari brazil

Herba Istimewa Dari Brazil

Terbaik & Sangat Bermanfaat Untuk Fungsi Keseluruhan Yang Diperlukan Oleh Para Suami – Fungsi 5 Dalam 1

Pernah anda mendengar mengenai herba yang istimewa dari Brazil iaitu Catuaba ini?

Adakah anda penat menggunakan produk ubat penambah tenaga dan nafsu lelaki dalam pasaran, namun masalah lelaki yang dihadapi belum selesai?

Anda Malu Bukan Kepalang Kerana Kapal Karam Di Tengah Lautan? Adakah Dayung Anda Patah Sebelum Sampai Ke Tepian? Apakah Anda Tertekan Senjata Anda Kurang Efisien Untuk Bertarung? Anda mungkin ada segala-galanya, wang, harta, pangkat & nama yang hebat

TETAPI…Adakah KEHIDUPAN MALAM anda benar-benar bahagia??? Tiada siapa yang tahu melainkan anda sahaja!!!

Jangan Biarkan Diri Anda Tewas Setiap Malam…! Pasangan anda sentiasa tidak puas hati dengan prestasi anda? Jika anda fikir anda perlu untuk tinggal lebih lama di tempat tidur dan menjadi kekasih yang lebih baik, kini anda mempunyai penyelesaiannya.

Ada hadis yang membicarakan mengenai tanggunjawab suami : “Apabila salah seorang di antara kamu menggauli isterinya hendaklah ia mengerjakannya dengan bersungguh-sungguh. Maka apabila ia selesai janganlah ia cepat-cepat meninggalkan isterinya sehingga isterinya menyelesaikan hajatnya juga”.

Memang tidak boleh di nafikan lagi bahwa keluhan lemah syahwat adalah sebuah ketakutan bagi kaum lelaki kerana di situ akan menimbulkan banyak masalah dalam kehidupan berumah tangga sehingga pengubatan perlu anda peroleh secepat mungkin. Pengubatan yang tanpa menimbulkan kesan sampingan adalah sebuah pilihan bijak.

MEMPERKENALKAN KEPADA ANDA HERBA HEBAT UNTUK SEMUA LELAKI. 

MUDAH, SENANG DIGUNAKAN, BERKESAN SEGERA, SEMULAJADI DAN ENAK DIMAKAN

ubat kuat lelaki catuaba

Herba Asli Yang Istimewa Dan Enak Untuk Semua Lelaki

RAHSIA SUAMI MENJADI “SUPERMAN” DI BILIK TIDUR.. MAHUKAH ANDA?

Hihihi… malu la jugak nak cerita. Tapi saya nak kongsi pengalaman saya. Saya berusia 27 tahun dan merupakan isteri kedua kepada suami yang berusia 45 tahun. Pada awal perkahwinan saya selalu tak merasa puas dilayan oleh suami saya. Tapi nak buat macam mana…dah itu pilihan saya bersuami lebih tua dan jadi no 2. Tapi setelah diperkenalkan Catuaba oleh teman facebook, suami saya nampak berbeza! Layanannya juga lebih MANTAP! Tak sabar saya menunggu giliran…

Lisa
Ipoh, Perak

Macam-macam produk saya dah cuba, boleh la tahan. Kalau nak kuat kena beli ubat kuat. Kalau nak keras kena beli ubat keras. Kalau nak tahan lama kena la beli ubat tahan lama. Takut gak ambik macam-macam ubat. Rosak buah pinggang. Bajet pun tinggi. Tapi bila ambil Catuaba, KUAT, KERAS, TAHAN LAMA semua ada dengan hanya beli satu produk. Tak la mahal mana pun! Thanks Paksu coz introduce pada sy !
Ariffin
Sabak Bernam, Selangor

RAHSIA KEPERKASAAN DAN KEKUATAN KAUM ASLI TUPI, BRAZIL

herba penambah tenaga menaikkan nafsu herba ubat kuat catuaba

Sumber Alam Yang Semulajadi. Pohon Catuaba Tumbuh Subur Di Brazil

CATUABA adalah pokok ajaib yang berasal dari Lembah Amazon Brazil, ia adalah tumbuhan afrodisiak Brazil yang paling terkenal. Seawal beberapa abad yang lalu, Puak India Tupi yang tinggal di sini, dari generasi ke generasi telah menemui keberkesanan dan keajaiban ekstrak tumbuhan CATUABA yang boleh menggalakkan pembesaran sekali ganda organ seks lelaki. Itulah sebabnya kenapa mereka mempunyai zakar yang besar dan kuat hingga mendatangkan irihati kepada semua lelaki-lelaki di dunia ini. Mereka juga telah membuat penemuan bahawa seorang lelaki yang mengambil CATUABA untuk jangka masa yang lama boleh bertahan selama lebih daripada 2 jam tanpa ejakulasi dan masih mempunyai kesuburan yang lebih tinggi dan kekuatan seks sepertimana mereka yang berusia 25 tahun walaupun diusia 60 tahun. CATUABA adalah sejenis tumbuhan yang telah dikurniakan untuk mereka (sebagai ubat kuat dan perangsang nafsu juga supplemen seksual) yang telah berhasil membesarkan zakar dengan luar biasa dan keupayaan seks yang sangat hebat.

rahsia kekuatan nafsu perkasa kekuatan batin lelaki brazil herba catuaba

Orang Asli; Semakin Besar Dan Panjang Mereka Pakai Menunjukkan Kegagahan Dan Keperkasaan Mereka

Puak India Tupi telah menggunakan CATUABA bagi generasi tidak terkira banyaknya..mereka juga telah mencipta banyak lagu2 yang memuji keajaibannya. Lelaki TUPI mempunyai zakar purata 20 cm (8 inci), untuk memudahkan ketika berburu, mereka terpaksa mengikat dan menetapkan zakar mereka di sekeliling pinggang atau paha. Oleh sebab itu, mereka juga mempunyai gelaran yang sangat istimewa – PUAK ORANG GAJAH AMAZON

Makmal Negara Brazil, Akademik Penyelidikan Perubatan Persekutuan Amerika Syarikat dan Makmal Sains Reproduktif Universiti HAVARD , Amerika Syarikat telah sama-sama menjalankan penyelidikan saintifik ke atas lelaki-lelaki India Tupi dan CATUABA. Micheal Van Straten, seorang pakar British yang terkenal di dalam penyelidikan tumbuh-tumbuhan perubatan berkata : Ini merupakan salah satu kejayaan utama terapeutik dalam bidang disfungsi erektil, lebih-lebih lagi, tidak ada bukti bahawa penggunaan jangka masa panjang boleh membawa apa2 kesan sampingan.

Rujuk maklumat herba penambah tenaga dan nafsu suami di laman Wikipedia ini.

10 Fungsi Utama (CATUABA)

1. Membantu kaum lelaki memiliki diameter saiz zakar yang besar dan panjang serta keupayaan seks yang kuat
2. Menggalakkan pembesaran sekali ganda organ seks lelaki
3. Memberikan lelaki badan yang sangat kuat, sihat dan bertenaga
4. BOLEH MERAWAT MATI PUCUK (ED), ejakulasi pramatang (PE) dan disfungsi seksual lelaki.
5. Menyeimbangkan hormon tubuh manusia dan menggalakan rembesan hormon lelaki.
6. Menggalakan peredaran darah, mencegah penyakit kardiovaskular
7. Merawat HIPERPLASIA PROSTATIK BENIGNA (BPH) dan kerap membuang air kecil pada waktu malam.
8. Meningkatkan sistem imunisasi badan
9. Memperbaiki masalah keletihan dan kebimbangan
10. Menguatkan daya ingatan walau lanjut Usia….

UBAT KUAT LELAKI YANG HEBAT DAN BEST !! CUBALAH CATUABA SATU PAKET SAHAJA DAN RASAILAH PERUBAHAN DAN KESANNYA.

beli ubat kuat catuaba di johor bahru

Catuaba Memberikan Kesan Kekuatan Lelaki Yang Terbaik !! Cubalah..

LELAKI USIA EMAS JUGA MASIH MAMPU KEKALKAN KUASA “SUPERMAN” DENGAN UBAT KUAT CATUABA INI

* Lelaki masih mempunyai kesuburan yang lebih tinggi selepas usia 60.
* Kekal bertenaga walaupun pada usia 70
* Lelaki berusia 80 tahun tetapi masih menikmati hubungan seksual dgn isteri-isteri mereka.

KERAS, TAMBAH SAIZ, STAMINA, TENAGA, NAFSU & TAHAN LAMA

FORMULASI HERBA YANG LENGKAP UNTUK ANDA CUBA  SEKARANG JUGA !!

herba ubat kuat lelaki catuaba

Bekalan Kemestian Yang Enak Untuk Para Suami | Stok Untuk Sebulan | Mudah, Ringkas & Praktikal

CATUABA NOURISHING ESSENCE
Merupakan asimilasi daripada Ilmu Purba dan Moden dilengkapi dengan penyelidikan
saintifik yang terbukti. Ia adalah Ubat Kuat Lelaki | Herba Asli yang pekat dan mujarab.
Menerusi teknologi pengekstrakan dan pemprosesan yang eksklusif, ramuan aktif
dalamnya dapat dikekalkan 100%. Formula khas dan istemewa ini merupakan
rahsia kejayaannya untuk memberikan hasil yang begitu menakjubkan.

Sememangnya, produk ini adalah antara yang terbaik dan terunggul dalam pasaran.
Berlandaskan satu kaji selidik, kalangan lelaki dewasa kini berdepan dengan
pelbagai jenis masaalah kesihatan, tahap kesihatan mereka semakin merosot
setiap hari. Ini telah menjadi satu ancaman yang akhirnya akan mengakibatkan
kesakitan dan kesusahan. Justeru, Produk yang cukup menakjubkan ini
muncul di Pasaran. CATUABA NOURISHING ESSENCE.

Ini bukan sahaja dapat memberikan tahap kesihatan yang optimum malah
cara kehidupan yang lebih menarik setiap hari.

CUBA CATUABA HARI INI JUGA !!

CATUABA !! HERBA TAMBAHAN SEBAGAI JAMINAN UNTUK TENAGA DAN NAFSU LELAKI ANDA

ATURAN MAKAN

Tuang satu sachet terus dibawah lidah
Kemam 20 ke 30 saat terus telan dan minum air.
Untuk keberkesanan selepas guna Catuaba jangan minum kopi, tea dan hisap rokok selama 2 jam

BERUMUR 50 TAHUN KEATAS – (1 peket 2~3 hari )
BERUMUR 50 TAHUN KEBAWAH – ( 1 peket 3~4 hari)
100 % SELAMAT DIGUNAKAN DENGAN KELULUSAN DAN PENGIKTIRAFAN

bagaimana nak order pesan beli catuaba

Ok Paksu, saya nak beli… Macammana nak beli ya…?

Apa kata mereka ??

Perkongsian ini diberikan oleh mereka yang berpuashati dengan produk Catuaba. Ianya sebahagian yang dirakamkan dari beberapa laman forum perbincangan, laman sosial, email dan sms yang dihantar.

Sebut aje ubat kuat, Abang orang pertama beli! Mana taknya, nak maintain POWER. Setakat badan berketul-ketul tapi tak POWER nak buat apa! Lepas ambil Catuaba Abang yakin pada diri sendiri. Isteri Abang pun heran ngan ‘performance’ Abang …lain macam je katanya. Lebih POWER dan lebih LIAR!
Abang Aman
Taiping, Perak

Salam, Abang dah lama cari produk macam ni. Nak beli bukan senang…nak juga jaga imej Abang yang bergelar “Pak Aji”. Setakat kopi kuat ke kopi power ke memang la senang dapat tapi tak ada kesan power pun! Lepas ambil Catuaba, Alhamdulilah semuanya POWER! Tak tau la nak cerita…Isteri-isteri abang je yang tahu…
Haji Ismail
Butterworth, Pulau Pinang

Hai, saya baru berusia 32 tahun tapi dah ada masalah sakit-sakit badan. Ini menyebabkan hubungan intim saya dengan isteri semakin dingin. Ubat doktor jangan cakaplah, lega sekejap pastu sakit balik. Saya cuba pulak rawatan tradisional, tak berkesan jugak. Jumpa bomoh kot-kot la kena buatan orang. Macam tu jugak! Last-last isteri saya suruh makan Catuaba. Kali pertama makan saya demam dan sakit-sakit sendi, tapi untuk 1 hari saja. Hari kedua saya mula rasa bersemangat walaupun badan masih demam. Alhamdulilah, hari berikutnya saya mula rasa segar dan bertenaga. Saya terus mengambil Catuaba sehingga sekarang. Sakit-sakit badan saya dah tak ada lagi! Badan pun makin POWER! Hubungan dengan isteri bertambah erat. Macam pengantin baru je rasanya. Terima kasih Isteriku!
Firdaus
Alor Gajah, Melaka

“Hello! I macam tak percaya ini produk banyak bagus. Sebelum ni I memang takut mahu cuba apa produk pun. Takut sakit maa…Tapi I punya kawan bagi gerenti ini produk tidak ada ‘side effect’. Sekarang I sudah nampak ada beza dari dulu. Wife I pun banyak ‘happy’. Badan I pun ada ‘power’ dan susah mahu letih!”
Steven Tan
Kuantan, Pahang

“Saya sekarang dah mencecah umur 47 tahun. Alahai…rasa macam orang tua jer! Bini saya dok maintain jer lagi. Tak boleh jadi ni. Nasib baik rakan sekerja rekemen Catuaba dari web Paksu. Selepas mengambil sachet yang ke-3, saya mula merasa perubahannya. MENAKJUBKAN! Saya rasa macam remaja semula. Yang lagi best…waktu bertarung dengan isteri…Hahaha!!! Dah terpancut pun boleh lagi maintain keras!”
Zainuddin
Sungai Petani, Kedah

“Suami saya sering cepat penat dan letih bila bersama saya. Kadang-kadang saya nak lagi dia dah tak larat. Lepas dia ambil Catuaba, terbalik jadinya! Suami saya sering ‘ajak’. Kalau dulu tak sampai 10 minit dah ‘game over’, tapi sekarang bertambah lama dan dah berapa kali saya nampak ‘bintang’. Rasa pun lain macam! Bestnyer!”
NurulHuda
Kuala Lumpur

“Sebagai seorang pekerja binaan, saya perlu memastikan saya sentiasa sihat dan bertenaga. Saya dah mencuba banyak produk baik dari tonik kuat ke, kopi kuat ke, makjun kuat ke…semua saya dah cuba…Hampeh!!! Bila saya mencuba Catuaba ni….WOW! Macam tak percaya! Saya mampu melayan kedua-dua isteri saya tanpa letih…betul2 POWER!”
Rahman Ismail
Sungai Dua, Pulau Pinang

“First time ambil Catuaba esoknya terus demam, tapi tak teruklah. Cuma badan rasa panas dan lenguh-lenguh. Selepas 2 hari saya rasa bersemangat dan bertenaga. Bangun tidur pun senang walaupun tidur hanya 4 jam. Badan terasa ringan! Saya pasti ini kesan dari Catuaba!”
Rezuwan Hamzah
Pasir Gudang, Johor

cara-belian-produk

 

Harga Jualan Biasa Catuaba RM180 Sekotak.

Kini OFFER

1 kotak (8 paket) RM140 Free Poslaju + 1 energy ring (bernilai RM40) – stok 1bulan

2 kotak (16 paket) RM270 Free Poslaju + 2 energy ring (bernilai RM80) – stok 2bulan

3 kotak (24 paket) RM360 Free Poslaju + 3 energy ring (bernilai RM120) – stok 3bulan

** energy ring baik untuk membantu suami bertahan lebih lama

 ADA COD – HANYA DI JOHOR BAHRU

BAGAIMANA UNTUK SAYA MEMBUAT PESANAN..?

Sila ikuti beberapa langkah mudah dibawah

1. Bank In @ Deposit Wang sejumlah amaun ke salah satu Bank di bawah, samaada

MAYBANK – AKAUN NO: 5011-3215-4247

CIMB BANK – AKAUN NO: 0106-0000-7401-06

Penama Akaun : Zikryah M&S

2. Simpan slip @ bukti pembayaran anda seperti slip simpanan, resit sehingga ANDA terima produk-produk yang di pesan
**kepada pelanggan-pelanggan yang menggunakan online transfer ANDA boleh masukkan email penerima | demibahagia[at]gmail.com |. Ini untuk memudahkan kami menjejaki bayaran yang ANDA buat

3. Selepas Deposit wang, sila SMS maklumat-maklumat berikut ke 012-707 1981 (paksu)

| Bank, Web, Nama Penuh, Alamat Pos, Amaun, Tarikh, Masa, Nama atau Kod Produk, No Hand Phone Anda |

Contoh SMS

| Maybank, demibahagia.com, Haji Hasbullah Admalin, 7, jln kemajuan 3, tmn kemajuan, 01000, kangar, perlis, RM270, 2 kotak Catuaba, 2/7/2013, 8.15pagi, 019-443 72XX |

Kod Produk : Catuaba™ (CTB)
Harga Produk : RM140 – FREE POSLAJU SELURUH MALAYSIA + energy ring
++ Tambahan RM50 untuk Penghantaran POSLAJU ke Luar Negara Malaysia

4. Pihak admin demibahagia akan mengesahkan bayaran apabila menerima SMS order dari ANDA. ANDA juga akan dibekalkan password untuk ANDA mengakses laman VVIP.

BANYAK BENDA-BENDA BEST & ILMU DI SANA!!!

 

** Untuk pembelian menggunakan kad kredit, sila ikuti dan isi borang paypal selengkapnya. Juga jangan lupa letak no handphone anda untuk memudahkan urusan poslaju. Terima kasih.

 

 

 


Untuk Pembeliaan Menggunakan Kad Kredit, Ikut Langkah Mudah Ini




Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.