Magic Stick (Ketatkan & Rapatkan Intim Wanita)

terbukti berkesan mengetatkan faraj isteri, mengembalikan kepuasan seksual

Magic Stik – Mengetatkan & Merapatkan Intim Wanita 

Rahsia purba wanita Madura, Indonesia yang membuatkan lelaki tergila-gilakan mereka. Lebih ketat, rapat & wangi semasa hubungan intim.

Ketahuilah wahai kaum Hawa…. Kerana tidak mahu pasangannya berasa hati atau berkecil hati, lazimnya lelaki tidak akan komen apa-apa tambahan pula telah lama mendirikan rumahtangga. Namun disudut hati seorang lelaki begitu teringinkan pasangannya memilik faraj yang sempit/ketat seperti belum pernah disentuh.

magic stick teman rapat para isteri dalam memuaskan suami

cara mudah mengetatkan dan merapatkan faraj isteri

MAGIC STICK
Kenapa lelaki kebanyakannya berfikiran begitu… jawapannya terlalu mudah.. ini semua adalah tuntutan nafsu yang begitu kehendaknya… sentiasa bermain difikiran lelaki. Oleh sebab itu, wahai kaum wanita.. janganlah memandang remeh akan perkara ini, berilah peluang kepada pasangan anda untuk menikmati malam pertama buat kali kedua bersama anda dan saya yakin pasangan anda PASTINYA akan tersenyum puas malah hubungan anda akan jauh lebih indah dari sebelum ini. Dan yang penting sekali pasangan anda sudah tidak punyai alasan untuk mencari yang lain.
Untuk itu saya perkenalkan “MAGIC STICK“. Inilah rahsia kaum wanita Madura mengikat pasangan mereka agar setia pada yang satu. Biarpun jauh merantau mencari rezeki namun kekasihnya tetap diingatan.
MAGIC STICK bukanlah seperti maajun untuk dimakan tetapi ianya untuk dimasukkan kedalam faraj hanya 1-2 minit sahaja. Jika ingin bersama pastikan 30 minit sebelum mulakan hubungan seksual.
MAGIC STICK (Indonesia) ini dibuat dari bahan-bahan kayu dan tumbuh-tumbuhan yang terpilih dan ia hanya didapati dalam hutan belukar di Kepulauan Madura, Indonesia. Jamu ini dibuat berdasarkan ramuan rahsia yang telah diwariskan dari zaman purbakala dan ia hanya diketahui oleh wanita Madura yang terkenal dalam memelihara keindahan tubuhnya serta memikat kasih sayang suaminya.
Apa Kata Pelanggan Setelah Menggunakan Magic Stick Ini
testimonimagicstickketatkanfaraj

Pelanggan Berpuashati Dengan Magic Stick

Khasiat utama MAGIC STICK ini untuk mendatangkan manfaat berikut:
1. Memberi kemesraan yang luar biasa dalam perhubungan suami isteri.
2. Menyembuhkan penyakit darah putih (Piktay) serta menghilangkan bau busuk dalam rahim.
3. Melenyapkan rasa gatal-gatal dalam rahim sehingga menyebabkan wanita merasa tidak selesa dan tenteram.
4. Mengeringkan rahim dari air lendir yang berlebihan supaya menjadi kering dan ketat sehingga menimbulkan kenikmatan yang tidak terhingga dalam perhubungan di antara sepasang kelamin.
Cara memakainya:
1. Ambil MAGIC STICK dan masukkan 3/4 darinya secara perlahan-lahan ke dalam faraj.
2. Tinggalkan selama 1-2 minit.
3. Keluarkan dan kemudian cuci dengan bersih dan simpan untuk digunakan di lain masa.
Untuk menggunakan bagi hubungan kelamin, Pakai Tongkat Ajimat Madura ini kira-kira 5-10 minit sebelum bersetubuh… dan lihatlahh…hasilnyaa…Amat Menakjubkan!!!! Sekali beli…..lama boleh digunakan!!!!!! Cubalah…dan percayalahhh!!!!!
PERINGATAN : “WANITA YANG MENGANDUNG ADALAH DILARANG UNTUK MENGUNAKAN TONGKAT AJIMAT MADURA KERANA DITAKUTI SUKAR UNTUK MELAHIRKAN ANAK. INI ADALAH DISEBABKAN FARAJ YANG SEMPIT AKAN MENYUKARKAN KELAHIRAN”. ORDER HARI INI SEMENTARA HARGA BELUM DINAIKKAN LAGI… BILA PERMINTAAN TINGGI DAN PRODUK SUKAR DIPEROLEHI SUDAH PASTI HARGA AKAN MELAMBUNG TINGGI…. DI CHINA MAGIC STICK DI JUAL PADA HARGA USD63.00 
SEBAB ITULAH ADA SESETENGAH LELAKI YANG TELAH BERUMAHTANGGA KAHWIN LAGI SECARA TERANG-TERANGAN ATAU SECARA SEMBUNYI DAN SUDAH TENTULAH PILIHAN UTAMA MEREKA ADALAH YANG SEMPIT dan KETAT….

TESTIMONI PENGGUNA MAGIC STICK

Iza, (Klang)Saya dah guna MAGIC STICK ni sejak lepas lahirkan anak sulung saya 8 tahun lepas, dan masih menggunakannya hingga sekarang. Alhamdulillah tak pernah ada rasa gatal atau keputihan. Yang paling penting hingga sekarang suami kata saya sama macam mula-mula kahwin. Dulu susah nak dapat MAGIC STICK ni.. tapi sekarang tak lagi. Nak je saya SMS je kat Paksu, hari ni bayar… esok lusa dapat dah… murah plak tu..

Rozita, Kuala Kelawang - mula2 sy pakai saya tak bersama suami lepas tuh…kira saya cuba dulu kali pertama…
saya insert pada faraj yg dah dibersihkan…dan biar selama 2 minit (ada web blogspot yg saya tgk dia suh 10 minit at least…tp bila saya refer artikel Paksu kata jgn lebih 2 minit…so sy folo yg tu punya), dari situ saya dah rasa ketat dan kayu tuh macam serap dan sempitkan liang faraj…lepas 2 minit saya cabut perlahan2 dan kat sini saya dah mula rasa perit sbb liang dah sempit…bila keluarkan sy nampak ujung tuh ada sedikit keputihan…rasa perit dan ketat sungguh ketara…dan mlm tuh saya repeat lagi utk tujuan bersama suami  about 2 hours before the intercourse…
perit dan ketat sgt2 macam malam pertama…suami sy pon pelik…maaf sensor sikit…masa enjut best sbb grip dia kuat dan ketat dan rasa clitoris saya berdenyut dan senang klimaks…dan yg paling best lepas terpancut dalam rasa berdenyut2 dan kemut dgn sendirinya…seroiusly saya tak pernah rasa camni punya best plus perit…kesat …melainkan masa mlm pertama dan awal2 kawin dulu jer..sbb masa tuh saya masih dara dan takde lahirkan anak lagi…saya sekarang adalah ibu kpd 2 org anak…  selalunya kalau sex intercourse rasa hambar dan takde apa2…thanks MAGIC STICK…saya akan rekemen pada kawan2…kalau Paksu nak buat testimoni ker pd komen saya nih please hide my identity yer… Lepas ni saya nak rekemen kat kawan2, boleh jadikan side income di samping membantu kebahagiaan mereka.. 

Linda, Kuala Lumpur – Thanks Paksu, MAGIC STICK dah sampai.. Memang class la produk ni !! Lepas ni saya nak buat gift kat mak-mak sedara saya kat kampung.. Hehe

 

terbukti berkesan mengetatkan faraj isteri, mengembalikan kepuasan seksual

 

BAGAIMANA UNTUK SAYA MEMBUAT PESANAN..?


Sila ikuti beberapa langkah mudah dibawah
1. Bank In @ Deposit Wang sejumlah amaun ke salah satu Bank di bawah, samaada

MAYBANK – AKAUN NO: 5011-3215-4247, Zikryah M&S
CIMB BANK – AKAUN NO: 0106-0000-7401-06, Zikryah M&S
 

2. Simpan slip @ bukti pembayaran anda seperti slip simpanan, resit sehingga ANDA terima produk-produk yang di pesan
**kepada pelanggan-pelanggan yang menggunakan online transfer ANDA boleh masukkan email penerima | admindb[at]demibahagia.com |. Ini untuk memudahkan kami menjejaki bayaran yang ANDA buat
3. Selepas Deposit wang, sila SMS maklumat-maklumat berikut ke 012-707 1981 (paksu)
| Bank, Web, Nama Penuh, Alamat Pos, Amaun, Tarikh, Masa, Nama atau Kod Produk, No Hand Phone Anda |

Kod Produk : Magic Stick
FREE POSLAJU SELURUH MALAYSIA
++ Tambahan RM50 untuk Penghantaran POSLAJU ke Luar Negara Malaysia; jika tidak kita guna pos biasa mengambil masa 10hari (purata) akan sampai. Hanya tambah RM20 dari harga
4. Pihak admin kedaikuhebat akan mengesahkan bayaran apabila menerima SMS order dari ANDA. ANDA juga akan dibekalkan password untuk ANDA mengakses laman VVIP demibahagia.

Untuk Pembelian Menggunakan Kad Kredit



Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.