Minyak Lintah Tok Ayah

minyak lintah tok ayah johor bahru

Minyak Lintah Tok Ayah merupakan persediaan tradisional yang amat baik dan memberikan kesan baik kepada lelaki yang mengamalkannya. Ianya dihasilkan dengan penuh teliti dengan formula yang telah berbukti berkesan untuk mengembalikan dan menguatkan fungsi organ seksual lelaki. Rasailah nikmat hubungan intim yang istimewa dan pasti memberangsangkan dengan isteri anda selepas menggunakan minyak lintah tok ayah ini. Dengan khasiat herba dan minyak lintah gunung asli ini menjadikan senjata lelaki kuat, kukuh, bertenaga, tahan lama, berurat dan lebih berotot.

ANDA hadapi masalah saiz zakar yang kurang uuummphh ? masalah lemah tenaga ? masalah kurang ketegangan ? zakar kurang padat ? mengembang dan mengeras tetapi tidak sepenuhnya ? masalah cepat layu ? Isteri tak puas ?

JANGAN BIMBANG ! Jangan sedih ! Kami ada cara dan penyelesaiannya yang mudah…

Teruskan pembacaan ANDA. Kami akan guide ANDA untuk selesaikan masalah ANDA, seterusnya ANDA menjadi SUAMI DAMBAAN ISTERI

Percayalah…

RAHSIA SUAMI GAGAH DAN PERKASA DALAM 7 HARI !

** Cara mengurut dan menggunakannya disertakan bersama. Jangan bimbang ! Yang penting ANDA berhasil

testimoni minyak lintah tok ayah

Mereka Berpuashati !!

testimoni minyak lintah gunung tok ayah

Terbaik Untuk ANDA !!

Mengandungi ramuan lintah, belut, minyak jarak dan pelbagai akar kayu dan herba yang terpilih bagi membantu mendapatkan saiz zakar idaman anda, menegang dan memanjangkan saiz zakar, menegang payudara wanita,  dan rawatan urutan urat saraf.

Berikut adalah kenyataan pengeluar Minyak Lintah Tok Ayah ini

“Ketahuilah segala rahsia yang kami sediakan untuk anda. Dirumus khas secara tradisional oleh pakar urut terkemuka. Ia terbukti memberi kesan yang optima untuk memulihkan zakar yang lemah, kecil dan kurang bertenaga. Rumusan yang kami sediakan ini cukup memberi kepuasan kepada anda dan pasangan anda.”

Tagline: “KEPUASAN ANDA KEBANGGAAN KAMI”

Kandungan / Ramuan
- Lintah Gunung
- Minyak Jarak
- Minyak Belut Tulang
- Susu Kambing
- Pelbagai herba beraroma

****Untuk kegunaan luar sahaja***

Minyak Lintah Gunung merupakan alternatif perubatan tradisional sejak berabad-abad yang lampau. Minyak lintah gunung telah diolah dengan herba terpilih sehingga menjadi minyak lintah gunung asli terbaik. Tanpa bahan kimia dan pengawet, minyak ini suci serta semula jadi dan tiada kesan sampingan serta amat mustajab untuk lelaki lemah tenaga batin.

fungsi kebaikan Kelebihan Minyak Lintah Tok Ayah

Kelebihan Minyak Lintah Tok Ayah

Khasiat utama:
Bertindak dengan serta-merta (ketegangan) dalam masa 15 minit sahaja (InsyaAllah)

  1. Besar, Panjang, Tegang.
  2. Tahan lama.
  3. Menambahkan nikmat dalam persetubuhan.
  4. Menguatkan Zakar.
  5. Memulihkan keanjalan urat saluran kencing.
  6. Memulihkan urat saluran air mani.
  7. Memulihkan 6,666 urat zakar.
  8. Melancarkan pancutan air mani.

Menjadikan zakar anda:-
KUAT ,TEGANG, TAHAN LAMA , BESAR DAN PANJANG

Juga sesuai untuk:
-Zakar tunduk ke bawah (patah tandan)
-Zakar bengkok
-Memperbetulkan urat-urat zakar yang tersumbat

Ianya dapat dijelaskan mengenai kelebihan dan kebaikan menggunakan minyak lintah (warisan tok ayah) seperti dalam video dibawah ini..

 

 

NOTA: TIDAK BOLEH SAPU KE DADA LELAKI

Tetapi untuk dada wanita amat baik dan berkesan sekali..

Share dari ajen offline Johor Bahru

tadi sedang2 saya bersembang ngan sorang pak cik pasal minyak lintah tok ayah nih.. tetiba isteri dia mencelah..
mak cik : adik tau dak mnyk tuh baik juga untuk cantik kan payudara..
saya: biar betoi mak cik.. *ingatkan dia melawak la ngan saya*
mak cik: betoi.. dulu mak cik pon tak tau.. kawan mak cik yg bgtau.. dia dah pakai.. mak cik tgk dia punya mmg cantik.. kita tau la kita ni pompuan..
saya: ngan muka malu2 skit terdiam..

so harini kami baru tau yang minyak ni juga baik tuk mencantikkan payudara.. kalau mak cik tuh tipu sy pon tipu la tapi dari riak muka dia mmg xnampak mcm dia menipu sbb muka serius sgt.. jd kepada yg dah beli sila lah pakaikan kepada isteri2 anda.. cuba lihat hasilnya..

Khasiat lain:-
1. Merawat penyakit strok
2. Lumpuh
3.Sakit pinggang @ lenguh-lenguh
4. Mengembalikan kesegaran pada urat sarat dan melancarkan peredaran darah

 

Pati minyak urutan turun temurun. INSYAALLAH selamat dan tiada sebarang kesan sampingan. Di rumus secara tradisional bagi merawat masalah saiz zakar dan mengawal ejakulasi pra-matang. Besar, Teguh dan Berkuasa, Membesarkan, Memanjangkan, Mengawal ejakulasi pra-matang Tegang dan Kuat

Bila sebut Pati Minyak, ianya tentulah ASLI dan tidak dicampur dengan sebarangan bahan-bahan yang lain. Jadi keTULENannya menjadikan dia efektif dan sering menjadi Sebutan ramai bagi mereka memerlukannya.

Pati Minyak Lintah bukan sahaja untuk merawat kelelakian anda, tapi memperhebatkan lagi kejantanan anda diranjang. Kehebatan anda ini bakal mengubah fenomena kasih sayang isteri anda terhadap anda.
Penggunaan urutan menggunakan Pati Lintah ini sangat baik dan anda boleh mengawal waktu ‘permainan’ sebaik mungkin. Serapan dari Pati Lintah ini membetulkan semula kedudukan salur-salur darah dan saraf-saraf yang sensitif.

cara guna minyak lintah gunung tok ayah

Panduan Mengurut Zakar Lelaki

Cara-Cara Mengunakanya:-

Goncang botol dahulu sampai sebati
Sapukan minyak lintah di sebelah atas,bawah kiri dan kanan
Urutlah sambil picit-picit sehingga minyak terasa agak kering(rehat sekurang-kurangnya 5-10minit
Lakukan secara teratur dari pangkal ke hujung,lakukan 2 kali sehari pada waktu pagi dan malam sekurangnya 2-5 minit urutan

Lihat video panduan untuk mengurut minyak lintah (warisan tok ayah) ini

 

Hukum merawat menggunakan lintah

Jawatankuasa Fatwa (JKF) Majlis Kebangsaan Bagi Hal Ehwal Ugama Islam Malaysia yang bermuzakarah bagi kali ke-81 pada 31 Mac 2007 telah memutuskan bahawa hukum menggunakan lintah dan cacing dalam perubatan dan kosmetik adalah diharuskan. Berjual beli atas dasar manfaat yang diperolehi daripada kedua-dua haiwan tersebut juga adalah diharuskan oleh Islam.

Dipetik dari informasi lintah ini

SEBAHAGIAN TESTIMONI LIVE UNTUK DIKONGSIKAN

pengguna puashati minyak lintah tok ayah

Testimoni 1

testimoni pengguna minyak lintah tok ayah

Testimoni 2

minyak lintah tok ayah berkesan untuk lelaki

Testimoni 3

minyak lintah tok ayah johor bahru

Testimoni 4

Harga minyak lintah ini adalah seperti berikut

Sebotol Minyak Lintah RM60

(Free Poslaju Seluruh Malaysia)Pakej Percubaan

2 Botol Minyak Lintah RM110

(Free Poslaju Seluruh Malaysia) - Pakej Merawat

3 Botol Minyak Lintah RM150

(Free Poslaju Seluruh Malaysia) - Pakej Bersungguh

Dapatkan hari ini juga minyak urut terbaik untuk lelaki. Lakukan usaha mengurut dengan bersungguh, konsisten dan cara yang betul menggunakan minyak lintah (warisan tok ayah) ini akan boleh menyelesaikan masalah lemah batin, saiz dan kekerasan yang dialami. In  sha Allah.

COD DI JOHOR BAHRU

RM10 TAMBAHAN (UPAH RIDER)

CALL @ SMS 0127071981 PAKSU

UNTUK ARRANGEMENT !!

Minyak Urut Zakar Yang Berkesan

& Laris Jualannya Masa Kini..

Jangan Berlengah & Ayuh Pesan Sekarang Juga !!

 

BAGAIMANA UNTUK SAYA MEMBUAT PESANAN..?

Sila ikuti beberapa langkah mudah dibawah

1. Bank In @ Deposit Wang sejumlah amaun ke salah satu Bank di bawah, samaada

MAYBANK – AKAUN NO: 5011-3215-4247, Zikryah M&S

CIMB BANK – AKAUN NO: 8601474827, Zikryah M&S

2. Simpan slip @ bukti pembayaran anda seperti slip simpanan, resit sehingga ANDA terima produk-produk yang di pesan
**kepada pelanggan-pelanggan yang menggunakan online transfer ANDA boleh masukkan email penerima | demibahagia[at]gmail.com |. Ini untuk memudahkan kami menjejaki bayaran yang ANDA buat

3. Selepas Deposit wang, sila SMS maklumat-maklumat berikut ke 012-707 1981 (paksu)

| Bank, Web, Nama Penuh, Alamat Pos, Amaun, Tarikh, Masa, Nama atau Kod Produk, No Hand Phone Anda |

Cth | Maybank, demibahagia.com, Muhammad Firdhaus Bin Ya, No 76, Jln BU 7/4, Bandar Utama, 47800, Petaling Jaya, Selangor, RM150, 3btl MLTA, 8/7/2013, 8.02am, 017-322 XXXX |

Kod Produk : Minyak Lintah™ (MLTA)
Harga Produk : RM60 – FREE POSLAJU SELURUH MALAYSIA
++ Tambahan RM50 untuk Penghantaran POSLAJU ke Luar Negara Malaysia

4. Pihak admin demibahagia.com akan mengesahkan bayaran apabila menerima SMS order dari ANDA. ANDA juga akan dibekalkan password untuk ANDA mengakses laman VVIP.

BANYAK BENDA-BENDA BEST & ILMU DI SANA!!!

 


Untuk Pembeliaan Menggunakan Kad Kredit, Ikut Langkah Mudah Ini



Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.