Testimoni Pelanggan Playboy Medical Device

Pam produk untuk lelaki petua panjang dan besar

Testimoni Pelanggan Playboy Medical Device

Berikut dibawah adalah sebahagiaan daripada jumlah testimoni pelanggan yang menggunakan Playboy Medical Device. Anda boleh baca dan lihat apa komen dan kata mereka mengenai Pam Playboy Medical Device ini. Rakaman testimoni ini didapati sejak tahun 2005 lagi. Ayuh mari kita sama-sama baca testimoni pelanggan yang telah berpuashati dengan alat besarkan zakar lelaki yang hebat ini.

soalan pelanggan mengenai playboy medical device

Klik Sini Untuk Soalan Lazim Pelanggan Mengenai Playboy Medical Device

pam besarkan zakar playboy

Laman Utama Playboy Medical Device. Alat Istimewa Untuk Lelaki

TESTIMONI: 1
En t.ksh byk2.sy xthu nk ucap apa lg.cuma t.ksh byk2.mmg power alat tu.mmg ada ummpp…t.ksh sgt2.sy 4kali istri sy kejang bru sy pancut.cuma letih je skt.t.ksh byk2.

TESTIMONI: 2
Ye sy mcm tu jgk.t ksh sgt2.sblum ni sy xpnh kuar mani tp guna alat tu mcm kuar air.sy xdpt ank lgbaru kawin 9bln. xpancut dlm tp istri sy kulum2 telan.xda mslh kan.mlm ni sy nkmain lg.seronok wlu bdn kta letih henyak2 tp xpa dpt kpuasan bkn ksakitan…je.t.ksh byk2oo.sy xkn lupa jasa awk.

TESTIMONI: 3
O.K. Nanti saya nak order semua produk yg best. Pagi tadi zakar begitu tegang,tuan blm bangun.He,he!

TESTIMONI: 4
En nk tanya.mula2 nk ucp t.ksh.btg suami sydh npk kesan.pjg skt.tp ari ni sy dtg bln jd dia lps hjt dlm balang tu sambil pum.xpe ke.

TESTIMONI: 5
Basically dah besaq dahhhhh… Hehehe … Saja tanya kot kot kecut balik … Cian kat org rumah !

TESTIMONI: 6
Sama2.sy promosi brgan en sb mmg bgus n bkesan.skr hdp brmhtga amat bmakna.mmg bkesan.kini bkn abg y tewas tp sy.kdg2 hga xtlayan mahu.t.ksh byk2 en …

TESTIMONI: 7
Akm.dh tdor ke.maf ggu k Bru dh MAIN.sy xda apa cma nk kongsi pgalaman je.mmg menakjubkn.suami sy dh jd btl2 LELAKI hbt.sy tiap2 ari tgu dia pulang n pasti kami tringatkn en.t ksh kr sudi mbantu.tiap kali kami bsama pasti en mjd ingatn kami bdua.smoga perniagaan en btambh maju dn kekal kn KEJUJURAN en tu.

TESTIMONI: 8
” Banyak perubahan & prkembangan sjk menggunakan PPV, Lebih hebat dr produk lain yg pernah saya cuba … ‘dulu rasa macm pensil… tapi sekarang terasa semua ruang.. (my wife statement)… Thanks … Lepas raya boleh tak kita jumpa… Bila nk Buat open house?

TESTIMONI: 9
“Diiplin dlm mgikut setiap langkah, pgunaan minyak urut yg brkesan, tdak berlebihan, (10mnt) setiap sesi adlh kunci kejayaan utk mendapatkan hasil yg luarbiasa…” Bart.. Nilai

TESTIMONI: 10
Sebenarnya my wife tak tahu i guna ppv ..Cuma dia tertanya2 ttg peningkatan saiz zakar tu..Dan dia terasa amat lazat dan sngat memuaskan ketika sex krn zakar yg semakin mmbesar tu, dan dia curahkan perasaannya itu!

TESTIMONI: 11
T.ksh byk2.sy slalu buat 2xshari.sy kagum tgk suami punya bsar dlm balang.hebat!!!HA3cuma mslhnya time main sy jd senak2 hga tkencing tp mmg puas.best giler.ha3

TESTIMONI: 12
Bang , vimax + PPV mmg power ! Kesan dia boleh rasa lbh 24 jam ! The best so far i’ve ever tried …… Bahrin.

TESTIMONI: 13
Ok.t.ksh byk2.jgn lupa bgth k.sy dh nk tdor ni.t.ksh byk2.suami dh tgu tu.nkla tu.he3hdup sy dh ceria skr.t.kshla byk2.smoga dmurahkn rezeki y halal utk en.amin

TESTIMONI: 14
En, biasa pakai pam ni brapa kali sehari.syok pulak pakai bila pam nampak pjg dan besar.boleh pakai 3 atau 4 kali sehari x?

TESTIMONI: 15
Entahlah dr., isteri saya respon bagus.. Tapi bila cari benda 2 x de kalut plk? Tapi dia x rasa plk benda 2 ttgl kat dia. Klu mcm 2, saya x risau lah, takut ada side efect plk. Tq.

TESTIMONI: 16
Biasa ke kalau guna pam tu kita akan rasa sakit pinggang. Macam muscle stretch. Guna selang sehari plus keigel excercise. Rasa lenguh je pinggang. Sofi kuantan.

TESTIMONI: 17
Aik… Ni berpengalaman ni. Dr memang kelas la. Memang senaman tak lebih 10 minit sekali. Perubahan memang ada. Kalau ada problem, sy contact lagi. Your email?

TESTIMONI: 18
I dah terima. Tq very much for yr excellent service ! Hamidon JB

TESTIMONI: 19
A’kum….semenjak guna pam batang dh besar tapi panjang tk npak prubahan sangat,ad pe2 yg miss masa guna?

TESTIMONI: 20
En sbuk ke.nk maklum ni skr dh npk tanda2 nk bsar.t ksh sgt2.buku tu xyah posla skr dh x guna.pakai blg trus.skr tiap2 mlm msk blk awal.ha3tmsk skr ni.ha3

TESTIMONI: 21
Fuh.sendat btl sy rasa sjak smi guna alat tu.brudpt rasa sorong tarik.best sgt2.t.ksh byk2 en.maf ggu tdor tp sy bru lpas main tringat kt en.tksh sgt2.

TESTIMONI: 22
Akm.dh tdor ke.lama xborak.sy nk ucap t.ksh sb bg tips ari tu.sjak sy guna mmg bjaya.skr mertua dh ckp2.ha3mmg bkesan.suami buat oral sy mcm org hlg akal.ha3

TESTIMONI: 23
A.Kom en.Apa kabar?Cam ne dgn projek? Nak tahulah cerita2 sensasi dan panas? – dari SHAARI-BANTING. Bye..

TESTIMONI: 24
Bestla dpt tgk suami punya tegap smcm je.tp knp dia tlalu kuat…tiap2 ari nak.sy uzur dia mtk tlg buat dgn mulut.

TESTIMONI: 25
Sy ada m’gunakan pam vakum. Just nak tanya macamana nak kekal kan saiz * coz after few hrs saìz * back 2 normal

TESTIMONI: 26
En nk tanya knp sjak guna alat tu suami sy gagah smcm.tiap2 ari mahu.naik sakit pingn sy kena hentak tiap2 ari.ari ni sy tpaksa cuti keje.penat…dia punya keras smcm.dia btlà kerja kn sy.dh bengkak faraj sy.ari ni dh 3x.mlm ni nk lg.

TESTIMONI: 27
Sy dah terima. Perkhidmatan anda mmg efficient.

TESTIMONI: 28
I lebiuu jang. Dah panjang setengah inci. Bini terjerit2, awek tersenyum puas.

TESTIMONI: 29
Terima kasih atas kiriman segera dr saudara.Cepat sungguh sampai.Order semlm dah sampai hr nie.KALAU MAX-XTENDER DAH ADA STOK INFORM KAT SAYA.SAYA NAK BELI.

TESTIMONI: 30
Sy dah guna pam vakum abt 2 wk, mmg b’kesan zakar sy bsr dan pjg to 6 inci!

TESTIMONI: 31
A’kum, apa khabar? Saya telah guna pum yg dr kirim dan saya berpuas hati. Saya juga ada kempen pd kawan2, ingat nak buat side income. Apa cadangan dr coz saya di kk. Tq.

TESTIMONI: 32
K…Tq..Peh! macam topi perang dunia pertama da! Heli bole landing he he

TESTIMONI: 33
Sy dah guna PPV abt 2 week + WLX ,, mmg b’kesan zakar sy bsr dn pjg to 6 inci!

TESTIMONI: 34
En …Kepala takuk dah nampak membesar..Pakai spender pun sakit..Pasal selalu nak bangun he he baru 3 x…Sebulan lagi?

TESTIMONI: 35
Sy tak tau nak ucap apa lagi…Berjuta liun tima kasih pada en kerna berkongsi pengalaman guna produk ni..Nanti dah cun sy tunjuk kapla takuk kat member baru diaorang berebut beli ini brg

TESTIMONI: 36
Wow,hebat tu.Thanks a lot.Kalu camni makin keras la btg saya.Hrp2 bln 8 ni kawin dpt buat my wife terkejut.Hehehe…

TESTIMONI: 37
X gak.Sbb pagi2 kurang stim.Padahal hari2 buat.En kata maybe zakar letih kot.Tp lps mandi wap mlm td ok skit.

TESTIMONI: 38
Muah ha ha betoi…Betoi first time dlm hidup suka tgk konek sendiri..Malaysia boleh! Kote aku boleh! Muah ha ha

TESTIMONI: 39
Beres bos.Senang hati mendgrnya hah.Hehehe…Tp lps pakai myk ni pastu mandi wap mmg zakar saya rasa mcm power giler

TESTIMONI: 40
En sok kita nak beli MKG sebab kapla sudah jadi…Tapi badan belum panjang..Ini brg gerenti jadi no?

TESTIMONI: 41
I da trima. Good service.

TESTIMONI: 42
Tq. Barang 2 dah sampai. Cepat sekali. Ada masa kita berurusan lagi. Ramai lg kwn sya yg mau.

TESTIMONI: 43
Produk 2 da smpi.Time ksh.Sy ada soaln.D harap dr tlg jwb1)adakah snaman ni prlu sntiasa d amalkn,walaupn stlh mncpai saiz yg diinginkn?2)sy b’umur24,xprnh mlakukn sbarang bntuk seksual.Tp sy b’minat dgn snaman ni.Jd,sy nk tau adkah snaman m’besarkn ni sesuai utk sy?

TESTIMONI: 44
Tapa plus tu myk lintah ke.myk kambing gurun tu lak utk apa.stahu sy myk lintah je y blh wak urut utk jd pjg.ha3 sy nk bgth abg punya dh bgus skr.ha3best…

TESTIMONI: 45
Ha3 sb tu sy pec kt awk je.dia ada syor pd sy tp sy tolak sy ckp sy dh ada doktor peribadi.xpyh nk malu muka pg jpa.ha3 oklh sy bgth kt kwn mcm awk syor tu myk kmbg gurun kan lbh power dr myk lintah.k sy nk mandi wajib jap sjak pg td lg nih.ha3 dh 2 round la.mmg jantan hebat…mmmuuaahh utk awk.ha3

TESTIMONI: 46
Tima kasih… Kerna sudi berkogsi idea dan pengalaman utk membantu memperkasa kan kapla takuk saya supaya ia lbh gagah dan merechiiiiiikkkk!!$¥ any news about vcd sms to me TQ

TESTIMONI: 47
Saya mmg yakin dgn penggunaan pam ni. Hasilnya dah saya perolehi. Skrg ni nak capai target 9 inci ja. Dlm masa 6 bln insyaallah. Saya gabungkan dgn teknik urutan. Nak kena tunggu juga kah. Tak sabar rasanya. Saya mmg minat dlm hal2 ni, nak bantu kaum lelaki yg perlukan bantuan. Permulaan ok la, saya beli hg customer biasa.

TESTIMONI: 48
Peeh power! Sapu kapla terus kembang..Bau dia pure tulang kambing gurun & minyak macam dimasak hebat!

TESTIMONI: 49
Macam lintah kenyang…MKG bleh buat dia besar 2.5x ganda…Tak percaya? Try test tengok!!

TESTIMONI: 50
A’kum, saya zaidi dr kch s’wak. Sy sudah mencuba menggunakan pam vakum, didapati hasilnya memuaskan. Adakah pihak tuan mempunyai produk br untuk lelaki?

TESTIMONI: 51
Askm. En, balang 11 inci tu mmg pjg tp besarnya sama dgn yg 9 inci ja. Dah tu menirus plk. Tak sabar nak cuba, saya guna jg yg 9 inci tu. Hasilnya slps seminggu cukup memuaskan. Pam Playboy sgt berkualiti.

TESTIMONI: 52
Lps 15 minit, nak keluar batang punyalah susah. Sakit sangkut kat getah hitam hujung. Waktu ni kalau tgk, mcm saiz Negro. Ada tak diameter yg btl2 besar? Skrg2 3 inci dr pangkal sampai hujung, tak menirus. Pjg 9 inci dah ok. Kalau ada saya rasa blh capai hasrat saya yg tinggal sikit ja lagi nak tercapai.

TESTIMONI: 53
Tak ramai, sorang je, isteri saya ja. Ntah…kdg puji kdg2 mcm takut. Org lain x pernah tunjuk. Yg ptg saya x pernah gagal puaskan isteri saya semaksima mungkin. Dia makin manja plak.

TESTIMONI: 54
Akum. Kesan pump vacum anda dr segi pmbsrn, mmuaskn,tp dr segi pmanjangn, sy lum dpt ksn yg + la. Knape ye?

TESTIMONI: 55
Ok nanti saya try. Tp tbg tu mcm kecik la, try pam, td bila saya punya tu kembang, ngam2 saiz tbg. Memang mcm tu ke? Tp panjang tbg tu ok la, ada baki sikit lg dpn dia.

TESTIMONI: 56
Semalam pam zakar. Bangun pagi nampak satu prubahan yg besar. Kote penuh balang & pjg 6 inc. Lepas subuh pam lg. Kote memang besar 1X ganda. Sedap pegang bila dah besar. Isteri pun tkejud tgok! Ee besar nya!!! Petang, saiz kote dah kcik mcm biasa. Bila saiz kote tu nak kekal besar ? tk you

TESTIMONI: 57
Askm., dulu sy ada beli produk pump abg, skang ni sy dah rekomen pd member sy.. Tp website abg sy dah lupa laa.. Bule tak abg sms sy addres tu. TQ

TESTIMONI: 58
Ni maklum balas dari cust .. Askm. Apa kbr? Mcmana dgn bisnes? Website abg dah siap ka? Pam dah tukar saiz ka? Rajin exercise mesti ada hasil punya. Lepas guna pam pboy mmg menakjubkan. Jari telunjuk dgn jari hantu dah tak blh temu. Blg penuh sampai rasa tak selesa. Target saya 9 inci rasanya akn jd kenyataan.

TESTIMONI: 59
Akm.lama xdgr kbr.ni en myk ari tu dh nk abih xnpk sgt kesannya sy nk guna myk lintah mcmana.mana bgus dgn myk kambing tu.sy tgk xpanjang2 pun.bsar je.

TESTIMONI: 60
Hello geng terima kasih kerana mpkenalkan alat senaman playboy utk lelaki..saya kira berpuas hati…klu ade brg baru,tak kirelah buku,vcD,n ape2 ajelah tak payahlah malu nak syorkan pada kite..

TESTIMONI: 61
Abg.Trima kasih cz bg sy produk yg terbaik ni,skrg sy punya bdk dah nampak mcm bonzer dah ni.Trima ksh byk2, rozi.

TESTIMONI: 62
Ok tp mcmana pgunaan kerap.3x shari wlu xlbh 10minit.skr dh npk perubahn.t.q byk2.dh pjg sket.senang sgt ati ni.t.q byk2 en.mmg bkesanla pam tu cuma ambik masa sket.t.q byk2.

TESTIMONI: 63
Ok t.q byk2.sy thutang budi pd en.t.ksh byk2 k sb xjemu2 bantu sy.t.ksh byk2.

TESTIMONI: 64
Satu lg,cara gune pump tu iaitu bile kite pump smpi melekap betul,then baru kite press utk lepskn angin dia,betul ke mcmtu?Ape2 pun,time kasih byk2lah krn menunjuk ajar teknik menggunekn pump tu:)Saya sbnrnye dh lame t’ingin sgt nk beli pump zkr ni,Al-hamdulillah saya telah menemuinye skg!Time kasih byk2.

TESTIMONI: 65
Fast delivery !!! TQ

TESTIMONI: 66
Lepas guna pam Pboy mmg besar gile. Saya usaha nak bg panjang sikit lagi. Bhg pangkal rasa mcm tak habis regang, still relaks. Rasanya tak blh ke dpn lg sbb sangkut kepala. Kalau pam lbh besar rasanya blh strech sampai 9 inci. Saya tgk org putih guna pam besarlah. Tlg cari kalau ada. Diameter 3 inci ke atas cantik. Pam skrg cuma 2.5 inci.

TESTIMONI: 67
Tq. Masi ada stok ke, sy rasa ramai lagi kwn yg nak. Kalau ada pemplet tlg kirim sy tlg promosi kat sini

TESTIMONI: 68
Askum.brg yg saudara jual,pam vakum sy ada beli lbh krg sthn dah.nak tya,klu getah silicon gel berapa harge,pam vakum yg ukur lilit lbh bsr ada x? Brp harga?

TESTIMONI: 69
Vmx sy dh dapat tapi minyak kmbñg .Gurun blum dapat lagi. Pam playboy ada class….

TESTIMONI: 70
Saya terbaca tajuk utama majalah umph dlm kosmo.katanya,membesarkan zakar hanya mitos mengapakah lelaki masih mahu melakukannya?apa pndt en.ini adalah tajuk yg menarik.

TESTIMONI: 71
Thank you. Cepatnya sampai. Latif

TESTIMONI: 72
As’kum..Terima kasih atas segalanya..Baru 2 hari sy gunakanya sudah nampak tanda pembesarannya..Dan sy percaya ia akan lebih efektif pd masa akan datang

TESTIMONI: 73
A’kum Dr. Saya kamarulzaman dpd kluang. Tq sye dah terima balang tu dn condition ok! Once again thanks.

TESTIMONI: 74
As’kum,naper slepas kita tanggalkan pam dr zakar..Zakar kelihatan besar tp selepas 8 jam ia kembali kpd saiz asal..

TESTIMONI: 75
Ok trm ksh cik kerana membantu sy..Sgl kemusykilan akan saya rujuk pada cik yg arif..

TESTIMONI: 76
En, saya nak ucapkan berbyk terima kasih kerana dgn menggunakan pum vacum ni, Alhamdulillah masalah kencing dedas saya mkn baik.itu pun saya guna 2, 3 X shj dlm 1 mgu. tq.

TESTIMONI: 77
Sy dah cuba pump tsbt td.ada nampak sedikit hasil-1st time.i have to use it regularly br dpt hasil yg lbh baik.

TESTIMONI: 78
En,aku oder lg vimax. thx,rasanya aku punya “adik” ni btambah ok

Ghazali-Kuantan:
“Dulu satu round je, sekarang 2 round No Problem!”

Lawrence-Sabah:
“Memang senang pakai pam anda, budak darjah 3 pun saya RASA boleh BUAT!”

Amir-Ipoh:
“Saya punya memang dah kuat, bila pakai makin bertambah POWER! Isteri saya SUKA!”

Kassim-Kedah:
“Dulu saya punya kecik, sejak pakai ALAT ni mak ai BESAR LA!”

Asrafi-Kuching:
“Dulu saya lambat bangun, sekarang pagi-pagi, dia yang TERJAGA dulu, hehehe”

Hassan-Melaka:
“Terima kasih, teruskan usaha murni saudara, saya punya dah semakin PULIH!”Kamal-Gombak:
“Memang segar zakar saya setelah XCERSIZE, memang cepat naik! TQ”

Jamal-Seremban:
“Doktor kata darah saya tidak lancar, macam-macam ubat saya beli, tetapi setelah menggunakan ALAT PLAYBOY, saya punya semakin KUAT!”

Mohd-Kemaman:
“Saya memang lama dah nak pakai ALAT ni, sebab kat sini tak jual, jadi saya try beli saudara punya, memang OKla!”

Khairi-JB:
“Saya pinjamkan kat member, memang ada perubahan, tak sampai 2 minggu dah nampak kesannya!”

Saiful-Klang:
“Saya amat sukacita dengan kualiti pam yang saudara kirimkan tempoh hari, seperti yang saya inginkan, terima kasih”

Zamani-Ampang:
“Cepatnya sampai, semalam saya bank-in hari ni dah sampai, TQ!”

Kamarul-Subang:
“Senaman playboy tu mampu membuat saya TAHAN ketika bertarung, memang mudah seperti yang encik khabarkan”

Harun-Banting:
“Jika anda tercari-cari pam yang baik pada harga yang berpatutan! Belilah, saya sendiri telah pakai dan ada perubahan!”

Zahrin, Doktor sakit tuan:
ALAT NI memang boleh membesarkan zakar! Saya amat syorkan penggunaan ALAT ini kepada sesiapa juga. Sila dapatkan nasihat mana-mana doktor sakit tuan! Memang akan disyorkan bersenam ALAT INI! Kawan saya jual RM250.. Nasib baik jumpa web ni.. Terima kasih!

Fuad, Pengurut tenaga batin:
Senanglaaa pakai ALAT ni… Sapu ngan minyak lintah tapa.. lepastu XCERSIZE! Mudah sungguh,,!

012-4643+++:
Askom.. Just wanna share. My wife wondering to me last night…
‘abg! kenapa rasa besaq sikit aaaa??’… I gelak je…

012-48515++:
Dah nmpak perubahan… Tq !!!

019-78091++:
Pe kabar, nk btanya ckt, lps gna pam ad perubahan bsar, pjg + tebal … ad teknik baru utk thn lma x??

019-*+*1+++:
Ingat tak.. Ni yg beli PPV dulu…
Dah gna ppv tu…Mmg btul ksannya sgt Hebat! Penis mmbsar & trnyata wife sya sgt suka dn sayang dgn sya…
krn dia merasa kehebatan smsa jimak…

013-*++0*5+:
Hi mr .. ni saya laaa… PPV dulu buy frm U enlarge my penis frm 5.5 to 6.5 already.. THANKS.

013-26+++++:
Hi fren, Ganesh here… Iv got lots compliment frm my gf,
My new GF told me WOW ur’s SO BIG! It makes me happy… Thanks!

019-362++++:
Semalam sy pg kolam renang… aweks semua tertumpu kat BONJOLAN tu.. PERGHHH!,
K… itujela yg dapat sy kongsi ngan En.. tq!

+012-929****
En t.ksh byk2. sy xthu nk ucap apa lg. cuma t.ksh byk2.. mmg power alat tu.. mmg ada ummpp

+012-366****
Trm kasih kerana sudi berkongsi pengalaman… buat pengetahuan saudara… zakar saya dah penuh satu balang…

+016-266****
Hi … this is Ganesh PJ… the product u rcmnd superb… i rcv a lots compliments frm all my gal n chicks.. it works man! HUGE!!! thanks bro!

019-364****
Ingat saya lg x… sy yg belikan utk suami sy… trm kasih sy ucapkan utk emel2 yg saudara hantarkan… setelah berlatih hampir sebulan… kesannya… saya suka dgn kehebatan suami.. senak2 sy dikerjakan… semoga usaha anda diberkati!

017-23******
Saya pergi MidValley, Sg.Wang dan TimeSquare… nak survey laa… mak aiii ALAT NI terjual pada hrg Rm350-rm650 tapi saudara punya… jauh lebih berkualiti!!! pada 50% lebih murah!!!

 

 

 

PERINGATAN !!

Penggunaan Alat SENAMAN PLAYBOY MEDICAL DEVICE ADALAH UNTUK MELANCARKAN DARAH DAN MEMBESARKAN ZAKAR!

*KESAN adalah bersifat KEKAL
*RESULT Setiap individu adalah berlainan!! Bergantung kepada USAHA masing-masing! TETAPI DALAM 2 MINGGU DAH NAMPAK RESULT! DI-JAMIN!

PALING PENTING SEKALI IALAH ANDA AKAN MUDAH MENUSUK & MENIKAM MAKAM LAZAT DAN NIKMAT SEGALA NIKMAT BAGI SEMUA WANITA & KAUM HAWA IAITU *BATU MERIYAM!!!

*INGAT…
DAPATKAN PAM VAKUM PLAYBOY NO.1 MALAYSIA YANG TERBUKTI BERKESAN, IA JUGA MENEPATI SPESIFIKASI YANG TERBAIK & BERKUALITI TINGGI! DIGUNA & DI-MILIKI OLEH PELAKON-PELAKON LUCAH PLAYBOY!!!

*INGAT !
BUKTI SAINTIFIK MENUNJUKKAN !
ALAT INI MAMPU MEMBUATKAN SENJATA ANDA :

KUAT, BESAR, SEGAR, SIHAT, KERAS, HEBAT & PERKASA

DAPATKAN YANG ORIGINAL !
[ LIFETIME WARRANTY ]
CEPAT BELI … SEBELUM NAIK HARGA ATAU BARANG HABIS !!!

* PLAYBOY MEDICAL DEVICE
* ALAT KHUSUS UNTUK PELAKON PLAYBOY

cara belian playboy medical device

Dapatkan Sekarang Juga !! Playboy Medical Device Alat Kemestian Untuk Semua Lelaki Yang Ingin Jadi Hebat

YA !!! RM200 seunit merupakan pelaburan yang berbaloi untuk seorang LELAKI (SUAMI ATAU AKAN MENJADI SUAMI). ANDA Mampu Jadi HEBAT Seperti LELAKI-LELAKI HEBAT Dambaan Orang Wanita !!

Ayuh, buatlah belian unit ANDA SEKARANG JUGA !!!

CEPAT !! PULUHAN EBOOK & TIPS PERCUMA SEDIA UNTUK ANDA DOWNLOAD ADA DI RUANGAN VVIP AKSES

soalan pelanggan mengenai playboy medical device

Klik Sini Untuk Soalan Lazim Pelanggan Mengenai Playboy Medical Device

pam besarkan zakar playboy

Laman Utama Playboy Medical Device. Alat Istimewa Untuk Lelaki

BAGAIMANA UNTUK SAYA MEMBUAT PESANAN..?

 
Sila ikuti beberapa langkah mudah dibawah
 
1. Bank In @ Deposit Wang sejumlah amaun ke salah satu Bank di bawah, samaada
 
MAYBANK – AKAUN NO: 5011-3215-4247, Zikryah M&S
 
RHB BANK – AKAUN NO: 1010-8000-550-723, Zulkifli B. Hj Harun
 
BANK ISLAM – AKAUN NO: 01-041-02034422-1, Zulkifli B. Hj Harun
 
PUBLIC BANK – AKAUN NO:  4-5694442-14, Zulkifli B. Hj Harun
 
CIMB BANK – AKAUN NO: 0116-0007-9570-58, SM Trading
 
HONG LEONG BANK – AKAUN NO: 197-51-061461, Zulkifli Bin Hj. Harun
 
2. Simpan slip @ bukti pembayaran anda seperti slip simpanan, resit sehingga ANDA terima produk-produk yang di pesan
**kepada pelanggan-pelanggan yang menggunakan online transfer ANDA boleh masukkan email penerima | demibahagia[at]gmail.com |. Ini untuk memudahkan kami menjejaki bayaran yang ANDA buat
 
3. Selepas Deposit wang, sila SMS maklumat-maklumat berikut ke 012-707 1981 (paksu)
 
| Bank, Web, Nama Penuh, Alamat Pos, Amaun, Tarikh, Masa, Nama atau Kod Produk, No Hand Phone Anda |
 
Kod Produk : PLAYBOY MEDICAL DEVICE™ (PMD)
Harga Produk : RM200 – FREE POSLAJU SELURUH MALAYSIA
++ Tambahan RM50 untuk Penghantaran POSLAJU ke Luar Negara Malaysia
 
4. Pihak admin kedaikuhebat akan mengesahkan bayaran apabila menerima SMS order dari ANDA. ANDA juga akan dibekalkan password untuk ANDA mengakses laman VVIP.
 
BANYAK BENDA-BENDA BEST & ILMU DI SANA!!!

Untuk Pembeliaan Menggunakan Kad Kredit, Ikut Langkah Mudah Ini



PLAYBOY MEDICAL DEVICE merupakan peralatan untuk pemanjangan & pembesaran zakar lelaki yang telah terbukti dan dipercayai keberkesanannya. Merupakan alat yang mendapat sokongan doktor andrologi; baik untuk perjalanan darah zakar. Juga mampu merawat masalah mati pucuk. Alat program senaman zakar no #1 di dunia. Mempunyai 2 juta pengguna dari seluruh dunia. Hasil pembesaran & pemanjangannya mampu kekal dengan latihan berterusan, kesan pertama boleh dilihat seawal 2 minggu penggunaan.
DAPATKAN PLAYBOY MEDICAL DEVICE SEKARANG JUGA

PLAYBOY MEDICAL DEVICE adalah trademark LELAKI HEBAT

 

pelanggan-playboy-medical-device/" >
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.